Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014

Τέλος η κεραία κινητής τηλεφωνίας στην Πυλαία. Δεκτά και τα ασφαλιστικά μέτρα

Κερδήθηκαν και τα ασφαλιστικά μέτρα για την κεραία της Πυλαίας, όπως πιο πριν και η προσωρινή διαταγή, ενώ ταυτόχρονα η Πολεοδομία Θεσσαλονίκης θυροκόλλησε στην οδό Βενιζέλου 26 την απόφαση κατεδάφισης του κεραιοσυστήματος θεωρώντας το αυθαίρετο.


«Πρόκειται για σημαντική απόφαση γιατί είχαν εκδοθεί όλες οι απαιτούμενες άδειες», δήλωσε ο δικηγόρος των κατοίκων και περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Τρεμόπουλος. «Το δικαστήριο των ασφαλιστικών δέχτηκε την επιχειρηματολογία μας και το αίτημά μας να διαταχθεί η προσωρινή διακοπή των εργασιών εγκατάστασης των κεραιών κινητής τηλεφωνίας και η απομάκρυνση των μηχανημάτων. Με την ανάκληση της άδειας που πετύχαμε από την Πολεοδομία και την εντολή κατεδάφισης ως αυθαιρέτων των τριών κεραιών εντός 30 ημερών, είναι σαφές ότι εξασφαλίσαμε μια κίνηση ΜΑΤ προς τους αυθαιρετούντες. Τονίζουμε και πάλι ότι η κυβέρνηση και οι μηχανισμοί της θα πρέπει να πάψουν να στηρίζουν τα συμφέροντα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας».

 
 edessanews.gr/2014/11/21/τέλος-η-κεραία-κινητής-τηλεφωνίας-στη

1 σχόλιο:

  1. ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΚΕΡΑΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΗΣ, ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ, ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΥΓΕΙΑ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΡΚΙΝΟΣ, ΘΑΝΑΤΟΣ, ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ, ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ, ΚΙΝΗΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ, ΕΝΟΙΚΙΟ, COSMOTE, VODAFONE, WIND, ANTENNAS MOBILE, IMPACT, RADIATION, DEATH

    ΑπάντησηΔιαγραφή